Bakken - Taarten, quiches en brood

Bakken - Taarten, quiches en brood

By Winkler Prins

  • Release Date : 2013-11-22
  • Genre : Food & Drink
  • FIle Size : 74.19 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bakken - Taarten, quiches en brood Wil je graag zelf eens een lekkere taart of een vers brood bakken, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is Bakken - taarten, quiches en brood  je perfecte coach en geduldige leraar. Met dit multi-touch e-book met een aantal eenvoudige en ook wat ingewikkelder recepten kun je je bakvaardigheden in een handomdraai tot grotere hoogten tillen.

Het bijzondere van dit e-book is dat het niet alleen uitlegt hoe je verschillende soorten deeg moet bereiden, maar vooral ook waarom je het op die manier moet doen. Als je weet waarom je beslag luchtig moet houden, of wat het effect van bepaalde rijsmiddelen is, sta je al snel zekerder in de keuken en wordt je een vaardiger bakker.

Na een heldere uitleg over keukenbenodigdheden en ingrediƫnten, ga je al snel aan de slag met enkele basisrecepten, waarna je je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen bij wat uitdagender bakprojecten.

Handige pop-up schermen laten je zien hoe het ideale baksel eruit had moeten zien en waar je een volgende keer op moet letten om het nog lekkerder en beter te maken.

Met dit e-book raak je al snel verslingerd aan het gevoel van voldoening dat je krijgt als je je gasten een zelfgebakken taart hebt kunnen voorzetten.

Met Bakken - taarten, quiches en brood op de iPad naast je kies je voor eindeloos bakplezier.
 
 
 

keyboard_arrow_up